Veelgestelde vragen

Het adres van Sectie-C: Daalakkersweg 2, 5641 JA Eindhoven

Je kan met het openbaar vervoer per bus naar Sectie-C komen. Het makkelijkste is om uit te stappen bij de halte Broekakkerseweg.

Verder kun je vanuit Station Eindhoven Centraal een OV-Fiets huren.

Mochten die allemaal op zijn dan hebben we in Eindhoven natuurlijk ook verschillende e-bikes die je kan huren met de bijbehorende app van die dienstverlener.
Go Sharing E-bikes
TIER Sharing E-bikes

Dit was de meest logische naam voor ons eerste evenement aangezien het ongeveer alleen dat was: Bier en een big aan het spit. Intussen zijn we in beide wat uitgebreid. Je vind heeeeel erg veel bier en een eer gevarieerd aanbod aan foodtrucks.

Waar het feestje eerder te doen was op Strijp-S, wijken we sinds 2020 uit naar Sectie-C: de thuishaven voor meer dan 250 kunstenaars, ontwerpers, muzikanten, ondernemers, schrijvers en ambachtslieden. In Tongelre, aan de oostkant van Eindhoven, zijn voormalige fabrieken omgetoverd tot werkplaatsen. Tijdens de jaarlijkse Dutch Design Week blijkt dit keer op keer een van de absolute hoogtepunten te zijn waar innovatief design en gezelligheid samenkomen.

Nee. Iedereen is welkom. Maar zoals overal geldt: Geen alcohol onder de 18. Mochten onze (kassa)medewerkers twijfelen aan je leeftijd word er ten controle gevraagd om ID. Zorg dus dat je deze bij je hebt! Medewerkers zijn geïnstrueerd om te controleren wanneer ze twijfel of je leeftijd 25 is. Zo glippen er geen minderjarigen doorheen.

Kinderen zijn welkom. Gezellig.Kijk bij onze news items welke activiteiten we voor kinderen hebben geregeld voor de aanstaande editie.

Nee, dit is niet toegestaan. Waar hebben ervoor gezorgd dat er meer dan genoeg lekker eten te vinden is op het terrein en aan bier ook geen gebrek. Dus uit respect naar al onze standhouders verbieden we om eigen consumpties mee te brengen.

Jazeker. Het is een vereiste om op ons festival te staan dat de eigenaar/brouwer aanwezig is. Op deze manier kun je al je vragen over de brouwerij stellen en een duidelijk antwoord krijgen.

Het glaasje dat je ontvangt bij binnenkomst is er een met een volume van 15cl. Dit is niet tot aan de rand, maar er iets onder. Een muntje kost €2.80. Op het festival vind je verreweg de meeste bieren voor 1 muntje. Dat betekend dus 15cl voor een muntje. Met de stijgende prijzen van grondstoffen/energie enz. en de immense hoeveelheden ingrediënten die de brouwers in hun bier stoppen (naast liefde) vind je ook bieren die 1,5 of zelfs 2 munten kosten voor 15cl. Geloof ons: Ze zijn het waard.

Ondanks dat dit geen vraag is maar een statement kunnen we je melden dat we ook een zeer uitgebreid aanbod aan wijnen en ciders hebben. Conventionele wijnen maar ook natuurwijnen! Conventionele ciders maar ook prachtige wilde, spontaan gefermenteerd appelsappen. We nodigen de meest kundige importeurs uit om jullie er alles over te vertellen.

Ook hebben we in onze Bier&Big bar een uitgebreid aanbod aan frisdranken en alcoholvrije bieren.

Ja, er zijn voldoende toiletten aanwezig op het festival terrein van Bier & Big

Jazeker, kijk even hier!

Natuurlijk, wij vinden het zelfs leuk als je hond mee komt! Houd wel rekening met andere mensen, niet iedereen is zo dol op honden als wij dus hou je hond aangelijnd.