Vaderland: Tuinderij

nederwetten

instagram

facebook

website

vlees, vis, vegatarisch, Veganistisch

Vaderland zijn Joep en Lianne. Joep was tot 2020 eigenaar en chef van het Ketelhuis. Lianne is boerendochter en ontwerper. Samen vormen zij de boerderij van haar ouders in Nederwetten om tot een gastronomische kringloopboerderij: Vaderland.

Vaderland is een plek waar je met alle zintuigen het échte leven kunt ervaren. Vanuit hun eigen tuinderij verwerken Joep en Lianne hun zelf geteelde groenten tot pure en eerlijke gerechten, aangevuld met wild en producten van collega-boeren. Zij verweven tradities uit het verleden met inzichten van vandaag. Op die manier ontstaat een vruchtbare plek waar de aarde centraal staat en mensen gevoed en geïnspireerd raken.

Naast lekker eten, houden ze ook van goede wijnen. Ze importeren rechtstreeks bij biologische en natuur-wijnmakers. Joep en Lianne zijn net terug van wijnreis en hebben weer hele fijne mensen ontmoet en een kelder vol mooie wijnen meegenomen

Deze nemen ze graag mee naar Bier&Big, zodat jullie mee kunnen genieten van het goede leven in Nederwetten. Tijdens het festival maken ze een Tortilla met Falafel en een Tortilla met wild zwijn. Door de werkwijze waar ze dus enkel gebruik maken van verse producten van het land gaan ze voor Bier&Big opzoek naar nog een mooi gerecht of twee waarover we later meer kunnen vertellen.

andere foodtrucks deze editie