Bier&Big x Pinball Club

Jazeker zijn ze er weer bij. De heren van Pinball Club Eindhoven! Deze keer met zeker 12 topkasten waarop jij je skills kan testen. Zorg dat je aan het einde van de dag de topscore op een van de kasten haalt en win vette prijzen!

Pinball is 20 jaar lang uit het zicht geweest, is in Europa aan een opmars bezig maar bevindt zich nog steeds onder de radar. Nederland telt op dit moment slechts 3 noemenswaardige locaties waar op meerdere kasten geflipperd kan worden, hét moment voor de introductie van the Pinball Club. Bezoekers van the Pinball Club krijgen een totaal nieuwe ervaring om op 12 tot 18 flipperkasten met de meest toonaangevende titels te kunnen spelen.

De pinball ervaring? Metalen ballen die op hoge snelheid door ramps vliegen en tegen pop-bumpers knallen, vergezelt door een led-lichtshow met animatiedisplay op een beukende AC/DC, Led Zeppelin of Metallica soundtrack. Een bezoekje aan de Pinball Club maakt je Bier&Big festival beleving nog completer. We zijn ervan overtuigd dat Bierfestivalgangers onze absolute doelgroep is. See ya @ the pinball club.